Over mij

Ik heb in Leiden en Utrecht psychologie gestudeerd en ben in 2000 afgestudeerd. Vervolgens heb ik in een particuliere psychologie praktijk gewerkt, vooral gericht op diagnostiek en advies.

In de periode waarin mijn kinderen klein waren, heb ik heel andere dingen gedaan, waarna ik graag weer terug in het vak wilde. Ik ben toen gestart in de ouderenzorg waar ik ook de GZ opleiding heb gedaan.

Sinds 2017 werk ik in het Maasstadziekenhuis en ik wil daarnaast graag kleinschalig mijn eigen psychologie praktijk houden, waarbij ik op dit moment ook enkele uren werk voor de online organisatie Mindler.

Na de GZ opleiding waarin een stevige basis is gelegd in kennis en vaardigheden, heb ik me vooral gericht op EMDR met nu de laatste stap voor de registratie  EMDR Europe practitioner.

Ik vind een goede klik als therapeut heel belangrijk, waarbij ik laagdrempelig en open in het contact ben. Op deze manier probeer ik steeds aan te sluiten bij de cli├źnt om zo samen de weg te zoeken naar de gewenste verandering.