Ik heb in Leiden en Utrecht psychologie gestudeerd en ben in 2000 afgestudeerd. Vervolgens heb ik in een particuliere psychologie praktijk gewerkt, vooral gericht op diagnostiek en advies.

In de periode waarin mijn kinderen klein waren, heb ik heel andere dingen gedaan, waarna ik graag weer terug in het vak wilde. Ik ben toen gestart in de ouderenzorg waar ik ook de GZ opleiding heb gedaan.

Van 2017 tot april 2021 werkte ik in het Maasstadziekenhuis en ben ik daarnaast kleinschalig mijn eigen psychologie praktijk gestart, waarbij ik ook enkele uren werk voor de online organisatie Mindler. Vanaf mei 2021 is mijn praktijk uitgebreid naar 2 dagen en werk ik een dag bij Psychologenpraktijk de Kruijf.

Na de GZ opleiding waarin een stevige basis is gelegd in kennis en vaardigheden, heb ik me vooral gericht op EMDR met inmiddels de registratie  EMDR Europe practitioner.

Ik vind een goede klik als therapeut heel belangrijk, waarbij ik laagdrempelig en open in het contact ben. Op deze manier probeer ik steeds aan te sluiten bij de cli├źnt om zo samen de weg te zoeken naar de gewenste verandering.